Wie ben ik?

“Aansluiten Bij Communicatie: omdat we elkaar begrijpen als we dat doen”

 

 

 

 

 

 

 


Allereerst iets over mij als persoon:

Ik ben moeder van twee volwassen kinderen en onlangs voor het eerst oma geworden. Ik woon al ruim tien jaar naar volle tevredenheid samen met Paul in Almelo, Overijssel. Wij delen onze tuin met vier kippen en ons hele bezit met drie katten. Ik ben dol op koeien, varkens en ezels en mijn droom is om ooit nog op een boerderij te wonen.

Zo, de kop is eraf!

“Levendig, enthousiast en (soms) té snel”
Ik zit vol ideeën en ben leergierig. Ik lees graag; eigenlijk alles wat los en vast zit en daarnaast kan ik ook immens genieten van een avondje Netflix op de bank met een lekker glaasje. Vooral documentaires en films gebaseerd op waargebeurde verhalen vind ik interessant. Ik kan soms wat warrig en chaotisch zijn en heb gemerkt dat zo af en toe stilstaan en schrijven helpt om mijn “ei” kwijt te kunnen. Ik deel graag verhalen met anderen, maar gebruik het schrijven ook om orde te houden en vooral dingen niet te vergeten.

“Open, eerlijk, energiek en met gevoel voor humor”
Ik kan gepassioneerd raken over onrechtvaardigheid en vooral geïnspireerd raken door mooie, onverwachte gesprekken.
Ik ben meestal vrolijk, opgewekt en zie van veel dingen de humor in. In de loop der jaren ben ik erachter gekomen dat ik mezelf jarenlang klein gehouden heb. Sinds kort ben ik daarom vooral buiten mijn comfortzone aan het kijken omdat daar toch echt meer te beleven valt. Ik geef alle ruimte aan mijn eigen ontwikkeling en verlies daarbij de mensen om mij heen niet uit het oog.

“Ieder mens heeft behoefte gehoord, gezien en erkend te worden voor wie hij is”
Mijn drijfveer komt voort uit persoonlijke ervaringen. Ik heb me in de loop der jaren gerealiseerd dat ieder mens éérst mens is en op zijn manier behoefte heeft aan contact en verbondenheid met zichzelf en zijn omgeving.
Daarom werk ik met alle betrokkenen om wederzijdse kwaliteiten af te stemmen zodat er een tevreden, zelfredzaam systeem ontstaat waarbinnen een ieder kan zijn wie hij is.

 

 

Nieuwsgierig?

Vul hier je naam en e-mail adres in en ontvang
5 gratis tips!

Nieuws

Aan de slag met overprikkeling!

23 september 2018

Waarnemen doe je met elk zintuig; je hoort, ziet, voelt, ruikt en proeft de hele dag door dingen. Daarnaast komt er ook informatie vanuit je lichaam; je hebt een hongergevoel, je hebt het warm of je bent slaperig. Al die signalen, ook wel prikkels worden door je hersenen verwerkt.

Dat is prima te doen als je, zoals de meeste mensen, over filters beschikt. Daardoor neem je alleen de dingen waar die voor jou van belang zijn.

 

Lees meer »

Meer nieuws >>