Loop je vast in de behandeling/begeleiding van je cliënt?

Consultatie:
Soms heb je als professional behoefte aan iemand die mee kijkt, meedenkt en mogelijkheden ziet vanuit een objectieve blik. Aansluiten Bij Communicatie beschikt over ruime expertise en ervaring op gebied van complexe communicatieproblematiek en ernstige eet- en drinkproblemen.
In gevallen waar je als professional aanloopt tegen obstakels, die de behandeling minder effectief maken, kun je Aansluiten Bij Communicatie inschakelen om samen te kijken waar de mogelijkheden liggen.
Twee weten meer dan één. Investeren in de kwaliteit van jezelf en je behandeling levert meerwaarde op voor je cliënt.
Neem contact op via mail: karen@aansluitenbijcommunicatie.nl als je meer wilt weten.

Training
Professionele communicatievaardigheden zijn een “werk in uitvoering”. Aanvullende kennis op gebied van waarnemen, observeren, herkennen en interpreteren van gedrag, zelfreflectie, verbale en non-verbale communicatievormen maken je werk leuker en je begeleiding completer.
Aansluiten Bij Communicatie biedt trainingen die kennis, vaardigheden en attitude-aspecten combineren tot een interactief geheel waarbij praktische handvatten uitgangspunt vormen.
De basis van alle trainingen wordt gevormd door de volgende vier aspecten:
Ruimte geven
Open houding
Nieuwsgierig zijn
Duidelijkheid creëren
Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op via mail: karen@aansluitenbijcommunicatie.nl

Nieuwsgierig?

Vul hier je naam en e-mail adres in en ontvang
5 gratis tips!

Nieuws

Aan de slag met overprikkeling!

23 september 2018

Waarnemen doe je met elk zintuig; je hoort, ziet, voelt, ruikt en proeft de hele dag door dingen. Daarnaast komt er ook informatie vanuit je lichaam; je hebt een hongergevoel, je hebt het warm of je bent slaperig. Al die signalen, ook wel prikkels worden door je hersenen verwerkt.

Dat is prima te doen als je, zoals de meeste mensen, over filters beschikt. Daardoor neem je alleen de dingen waar die voor jou van belang zijn.

 

Lees meer »

Meer nieuws >>