Aanbod

Workshops:
In drie uur tijd praktisch aan de slag met communicatie. Een kennismaking met praten en luisteren vanuit een ander perspectief.
Aan te vragen voor groepen van 12-16 personen. Geschikt voor ouders, vrijwilligers, professionals die te maken hebben met verstandelijke, lichamelijke en/of meervoudige beperking.
Individueel aanmelden is ook mogelijk; bij voldoende belangstelling organiseer ik dan een dagdeel op een centrale locatie.
Via mail: karen@aansluitenbijcommunicatie.nl of telefonisch: 06-24822962
Denkertje6

Training:
In 2 of 4 dagdelen aan de slag met aanpassingen in de communicatie om onderling begrip te vergroten en moeilijk verstaanbaar gedrag te duiden en er passende antwoorden op te vinden.
Voor ouders, vrijwilligers en professionals die meer willen weten over communicatiemoeilijkheden én mogelijkheden van mensen met een verstandelijke, lichamelijke en/of meervoudige beperking.
Voor meer informatie en een offerte: mail karen@aansluitenbijcommunicatie.nl of bel 06-24822962
Denkertje13

Individuele behandeling:
Aan de hand van een communicatieprofiel en plan methodisch werken aan het optimaliseren van de communicatiemogelijkheden van mensen met een verstandelijke, lichamelijke en/of meervoudige beperking.
Voor ouderDenkertje19s met vragen over de ontwikkeling van hun kind, over gedragsproblemen of over het niveau van begrijpen en spreken van taal door hun kind. Voor professionals die vastlopen in de begeleiding van cliënten die moeite hebben met spreken en luisteren.
Voor meer informatie over mogelijkheden, bel of mail voor een eerste vrijblijvende kennismaking om te onderzoeken welke vraag er ligt en welke oplossingen mogelijk zijn.

Individuele begeleiding:
Soms is ondersteuning nodig bij het vormgeven aan het dagelijks leven. Plannen en organiseren, omgaan met emoties, problemen oplossen, het accepteren van de beperking of het omgaan met andere mensen; Aansluiten Bij Communicatie biedt ook dagdelen ambulante begeleiding om mensen zo zelfstandig mogelijk te laten wonen, leven en werken.
Denkertje11Voor kinderen, hun ouders en volwassenen met een verstandelijke, lichamelijke en/of meervoudige beperking die met hulp en ondersteuning meer uit hun leven kunnen en willen halen.

 

 

 

Nieuwsgierig?

Vul hier je naam en e-mail adres in en ontvang
5 gratis tips!

Nieuws

Aan de slag met overprikkeling!

23 september 2018

Waarnemen doe je met elk zintuig; je hoort, ziet, voelt, ruikt en proeft de hele dag door dingen. Daarnaast komt er ook informatie vanuit je lichaam; je hebt een hongergevoel, je hebt het warm of je bent slaperig. Al die signalen, ook wel prikkels worden door je hersenen verwerkt.

Dat is prima te doen als je, zoals de meeste mensen, over filters beschikt. Daardoor neem je alleen de dingen waar die voor jou van belang zijn.

 

Lees meer »

Meer nieuws >>